Wellcome!

 

 

Ask Questions From NCERT:



Question 1. Asked on :12 October 2020:07:10:06 PM

 How does the og come ?

-Added by Anjali Kumari English » Fog (poem)

Answer:

 The fog comes silently like a cat .

-Answered by Anjali Kumari On 12 October 2020:07:12:09 PM

Question 2. Asked on :12 October 2020:07:07:36 PM

 How was Mij to be transported to England ?

-Added by Anjali Kumari English » Mijbil The Otter .

Answer:

 Mij was to be packed into a box not more than eighteen inches square .

-Answered by Anjali Kumari On 12 October 2020:07:08:58 PM

Question 3. Asked on :12 October 2020:07:04:35 PM

 What did Mij do to the box ?

-Added by Anjali Kumari English » Mijbil The Otter

Answer:

 Mijbil had torn the lining of the box to shreds . He had injured himself .

-Answered by Anjali Kumari On 12 October 2020:07:06:18 PM

Question 4. Asked on :12 October 2020:06:59:58 PM

 What does the poet compare their branches to ?

-Added by Anjali Kumari English » The Trees (poem).

Answer:

 T he poet compares their branches to newly discharged patients who are ready to move to their houses from the hospital .

-Answered by Anjali Kumari On 12 October 2020:07:02:48 PM

Question 5. Asked on :11 October 2020:02:26:24 PM

 What could Amanda do if she were a mermaid ? 

-Added by Anjali Kumari English » Amanda (poem)

Answer:

If Amanda were a mermaidshe would drift slowly on a languid emerald sea. She would be the sole inhabitant of the relaxed green sea and would move slowly in it.

-Answered by Anjali Kumari On 12 October 2020:07:23:20 PM

Question 6. Asked on :11 October 2020:02:24:22 PM

 Who do you think is speaking to her ?

-Added by Anjali Kumari English » Amanda (poem)

Answer:

One of her parents is speaking to her. Most probably it is her mother. In a traditional household mother is held responsible for the conduct of child. In this case also, the range of instructions suggests that the speaker is Amanda’s mother.

-Answered by Anjali Kumari On 11 October 2020:02:25:30 PM

Question 7. Asked on :11 October 2020:02:18:39 PM

 How old do you think Amanda is ? How do you know this ?

-Added by Anjali Kumari English » Amanda (poem)

Answer:

 Amanda is a teenager . This is the age when a child wants to have freedom and live her/his own life . Teenager don't like nagging and wants to have free life . The poet advises Amanda to take care of her acne which commonly appear on the face of a teenager .

-Answered by Anjali Kumari On 11 October 2020:02:20:27 PM

Question 8. Asked on :09 October 2020:06:53:06 PM

 Write the poet name of the''The Ball Poem'' ?

-Added by Anjali Kumari General Knowledge » The Ball Poem.

Answer:

 John Berryman .

-Answered by Anjali Kumari On 09 October 2020:06:54:59 PM

Question 9. Asked on :08 October 2020:06:03:11 PM

Can a kitchen be cooled by leaving the door of an electric refrigerator open? 

-Added by Shruti Srivastva Physics » Thermodynamics

Answer:

No, a kitchen cannot be cooled by leaving the door of the refrigerator open.

-Answered by Shruti Srivastva On 08 October 2020:06:04:12 PM

Question 10. Asked on :08 October 2020:06:01:44 PM

Is it theoretically possible to device a heat engine which will create no thermal pollution? 

-Added by Shruti Srivastva Physics » Thermodynamics

Answer:

No.

-Answered by Shruti Srivastva On 08 October 2020:06:02:50 PM


 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1906)
History (200)
Geography (296)
Economics (157)
Political Science (95)
Mathematics (195)
General Knowledge (5431)
Biology (93)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (8)
Hindi (43)
English (248)
Physics (1422)
Other (92)
Accountancy (176)
Business Study (70)
Computer Science (71)

 

 

Sponsers link