Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT: Other


Question 1. Asked on :20 August 2020:01:10:29 PM

 Write the full form of BB's?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Bulletin Boards 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:30:07 PM


Question 2. Asked on :20 August 2020:01:05:09 PM

 write the full form of EDI?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Electronic data interchange. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:30:23 PM


Question 3. Asked on :20 August 2020:01:01:42 PM

 Write the full form of LPO?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Legal process outsourcing. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:30:50 PM


Question 4. Asked on :20 August 2020:12:57:10 PM

 Write the full form of KPO?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Knowledgeable process outsourcing. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:31:18 PM


Question 5. Asked on :20 August 2020:12:50:31 PM

 Write the full form of BPO?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Buisness process outsourcing. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:31:57 PM


Question 6. Asked on :20 August 2020:12:45:46 PM

 Write the full form of HPC?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Hindustan paper corporation.

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:32:17 PM


Question 7. Asked on :20 August 2020:12:38:04 PM

 Write the full form of NATRIP?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
National Automotive Testing and R&D Infrastructure Project. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:32:56 PM


Question 8. Asked on :20 August 2020:12:30:44 PM

 Write the full form of BRPSE?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Board of Reconstruction of Public Sector Enterprise. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:34:15 PM


Question 9. Asked on :20 August 2020:12:23:58 PM

 Write the full form of BIFR?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Board of Industrial and Financial Reconstruction. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:34:58 PM


Question 10. Asked on :20 August 2020:12:20:37 PM

 Write the full form of NTPC?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
National Thermal Power Corporation. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:05:35:58 PM


Question 11. Asked on :20 August 2020:12:17:47 PM

 Write the full form of IOC?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Indian Oil Corporation. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:13:50 PM


Question 12. Asked on :20 August 2020:12:13:43 PM

 Write the full form of HPCL? 

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Hindustan Petrolium Corporation Limited.

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:14:18 PM


Question 13. Asked on :19 August 2020:01:57:15 PM

 Write the full form of ONGC?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Oil and Natural Gas Corporation. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:14:44 PM


Question 14. Asked on :19 August 2020:01:54:22 PM

 Write the full form of MTNL?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Mahanger Telecom Nigam Limited. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:15:10 PM


Question 15. Asked on :19 August 2020:01:49:52 PM

 Write the full form SAIL?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Steel Authority of India Limited.

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:15:40 PM


Question 16. Asked on :19 August 2020:01:45:55 PM

 Write the full form of GAIL?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Gas Authority of India Limited. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:16:10 PM


Question 17. Asked on :19 August 2020:01:41:43 PM

 Write the full form of BPCL?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Bharat Petrolium Corporation Limited. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:16:37 PM


Question 18. Asked on :19 August 2020:01:34:59 PM

 Write the full form of BHEL?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Bharat Heavy Electronics Limited. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:17:03 PM


Question 19. Asked on :19 August 2020:01:27:22 PM

 Write the full form of HMI?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Human Machine Interface. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:17:31 PM


Question 20. Asked on :19 August 2020:01:22:48 PM

 Write the full form of SSI? 

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Small Scale Industries. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:18:12 PM


Question 21. Asked on :18 August 2020:01:45:29 PM

 write the full forms of HUF?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Hindu undivided family.

-Answered by Shruti Srivastva On 18 August 2020:05:10:47 PM


Question 22. Asked on :18 August 2020:01:29:27 PM

 write the full form of DSC?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Digital Signature Certificate. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:19:18 PM


Question 23. Asked on :18 August 2020:01:25:24 PM

 Write the full form of DPIN? 

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Disgnated Partners Identifiction Numbers.

-Answered by Shruti Srivastva On 18 August 2020:05:11:32 PM


Question 24. Asked on :18 August 2020:01:21:27 PM

 write the full form of LLP?

-Added by Jyoti Srivastva Other » Full Forms

Answer:

Shruti Srivastva
Limited Liability Partnership.

-Answered by Shruti Srivastva On 18 August 2020:05:12:17 PM


Question 25. Asked on :03 May 2020:01:01:42 AM

 In which day observed world laugheter day ?

-Added by NIOS NEWS Other » Which Day Observed Is World Laughter Day ?

Answer:

Shruti Srivastva

 Sunday, 2 May. 

-Answered by Shruti Srivastva On 17 August 2020:06:19:31 PM


Question 26. Asked on :14 April 2020:07:40:42 PM

 wb primary tet evs question and answer set || knowledge capsule 1

-Added by NIOS NEWS Other » Wb Primary Tet Evs Question Answer Set || Knowledge Capsule 1


Question 27. Asked on :13 April 2020:09:51:42 PM

 where i can get NSOU BDP bengali suggestion download

-Added by NIOS NEWS Other » Where Can I Get NSOU BDP Bengali Pdf Suggestion Download


Question 28. Asked on :08 April 2020:12:07:23 AM

 How to prevent coronavirus ? govt has launched android app named "Aarogya Setu" APP. Just downlaod it .

-Added by NIOS NEWS Other » How To Prevent Coronavirus ?


Question 29. Asked on :05 April 2020:07:54:18 PM

 central gov announced aarogya setu app you should download 

-Added by NIOS NEWS Other » Central Gov Announced Aarogya Setu App You Should Download


Question 30. Asked on :05 April 2020:07:16:06 PM

 WB primary tet evs mock test unlimited se

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET EVS MOCK TEST UNLIMITED SET


Question 31. Asked on :04 April 2020:06:45:23 PM

 WB primary tet mock test series

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET MOCK TEST SERIES


Question 32. Asked on :03 April 2020:07:55:09 PM

 WB primary tet evs mock test 9

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET EVS MOCK TEST 9


Question 33. Asked on :03 April 2020:12:47:55 AM

 Narendra Modi address to the nation regarding coronavirus india

-Added by NIOS NEWS Other » Narendra Modi Address To The Nation Regarding Coronavirus India


Question 34. Asked on :01 April 2020:11:10:36 AM

 Avishek madhyamik bangla suggestion 2021

-Added by NIOS NEWS Other » Avishek Madhyamik Bangla Suggestion 2021


Question 35. Asked on :30 March 2020:07:48:21 PM

 wb primary tet 3rd list is it real ?

-Added by NIOS NEWS Other » Wb Primary Tet 3rd List Is It Real ?


Question 36. Asked on :30 March 2020:12:05:10 PM

 wb primary tet mock test child psychology set -15

-Added by NIOS NEWS Other » Wb Primary Tet Mock Test Child Psychology Set - 15


Question 37. Asked on :29 March 2020:06:00:02 PM

 WB primary tet child psychology mock test 14

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET CHILD PSYCHOLOGY MOCK TEST 14


Question 38. Asked on :29 March 2020:10:09:45 AM

 WB Primary tet evs mock test 8

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET EVS MOCK TEST 8


Question 39. Asked on :27 March 2020:08:27:40 PM

 wb primary tet mock test evs set 7

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET MOCK TEST EVS SET 7


Question 40. Asked on :27 March 2020:11:14:57 AM

 wb PRIMARY TET MOCK TEST EVS SET 6

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET MOCK TEST EVS SET 6


Question 41. Asked on :26 March 2020:01:01:41 PM

 Wb primary tet mock test evs set 5

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET MOCK TEST EVS SET 5


Question 42. Asked on :24 March 2020:01:07:21 PM

Which is the best coaching Institute for SSC near Uttam Nagar?

-Added by Master Mind Other » Coaching Institute

Answer:

Shruti Srivastva
Utkarsh Competitive Academy. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:20:25 PM


Question 43. Asked on :23 March 2020:11:09:50 AM

 Is wb priamry tet forum best for primary tet candidate ?

-Added by NIOS NEWS Other » IS WB PRIMARY TET FORUM BEST FOR CANDIDATE ?


Question 44. Asked on :21 March 2020:08:50:22 PM

 Africa madhyamk bangla suggestion 2021

-Added by NIOS NEWS Other » Africa Madhyamik Bangla Suggestion 2021


Question 45. Asked on :20 March 2020:08:17:28 PM

 Wb primary tet child psychology mock test 13

-Added by NIOS NEWS Other » WB PRIMARY TET CHILD PSYCHOLOGY MOCK TEST 13


Question 46. Asked on :20 March 2020:12:05:10 PM

 where to get primary tet cdp online mock test ?

-Added by NIOS NEWS Other » Where To Get Primary Tet Cdp Online Mock Test ?


Question 47. Asked on :08 March 2020:07:52:29 PM

 how to apply in karma sathi prokolpo ?

-Added by NIOS NEWS Other » How To Apply In Karma Sathi Prokolpo ?

Answer:

priyanshu kumar
West Bengal Karma Sathi Prakalpa Scheme 2020 Apply Online Form – Rs. ... invites WB Karma Sathi Prakalpa Scheme 2020 

-Answered by priyanshu kumar On 13 March 2020:07:44:37 PM


Question 48. Asked on :05 March 2020:11:34:45 PM

 what is the minimum qualification for wbssc exam ?

-Added by NIOS NEWS Other » What Is Qualification For Wbssc Exam ?

Answer:

Shruti Srivastva
Bachelor's Degree. 

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:21:01 PM


Question 49. Asked on :04 March 2020:08:28:15 PM

 Tell me the qualification needed for Asha karmi ?

-Added by NIOS NEWS Other » Tell Me The Qualification Needed For Asha Karmi ?

Answer:

priyanshu kumar
  • i) Master's Degree in Social Science / Sociology / Social Anthropology / Social Work (MSW) / Business Administration (MBA) / Economics / Rural Development / Mass Communication. ...
  • ii) Preference will be given to candidates having working experience in ASHA Program.

-Answered by priyanshu kumar On 13 March 2020:07:45:29 PM


Question 50. Asked on :26 February 2020:11:42:17 PM

 what is the process of recruitment of village resource person ?

-Added by NIOS NEWS Other » What Is The Process Of Recruitment Of Village Resource Person ?

Answer:

priyanshu kumar
We provide Village Resource Person Jobs 2020 with additional information such as education, age limit, selection procedure, application/exam fee, pay scale, ...

-Answered by priyanshu kumar On 13 March 2020:07:46:37 PM


Question 51. Asked on :26 February 2020:11:41:05 PM

 What is the process of teacher recruitment in wb ?

-Added by NIOS NEWS Other » What Is The Process Of Teacher Recruitment In Wb ?

Answer:

priyanshu kumar
Recruitment Procedure for the Madrasahs: ... Recruitment of Guest Teacher: ... and presently the recruitment processes are guided by the West Bengal School ...

-Answered by priyanshu kumar On 13 March 2020:07:47:41 PM


Question 52. Asked on :26 February 2020:09:32:10 AM

 what is the qualification needed for recruitment of gramin dak sevak ?

-Added by NIOS NEWS Other » What Is The Qualification Needed For Recruitment Of Gramin Dak Sevak ?

Answer:

priyanshu kumar
India Post announced Gramin Dak Sevak Recruitment 2020 under West Bengal ... Q.4 What is the educational qualification needed to apply for this recruitment?

-Answered by priyanshu kumar On 13 March 2020:07:47:00 PM


Question 53. Asked on :23 February 2020:08:19:31 PM

 how to sucess in job interview ?

-Added by NIOS NEWS Other » How To Success In Job Interview ?

Answer:

Shruti Srivastva
You have the qualities:

Confiedence and Knowledge. 

-Answered by Shruti Srivastva On 25 August 2020:05:50:13 PM


Question 54. Asked on :04 February 2020:05:05:06 PM

 উচ্চ মাধ্যমিক বাংলা বিভাব নাটক থেকে প্রশ্ন ও উত্তর কোথায় পাবো ? 

-Added by NIOS NEWS Other » উচ্চমাধ্যমিক বাংলা বিভাব নাটক থেকে প্রশ্ন ও উত্তর কোথায় পাবো ?


Question 55. Asked on :02 February 2020:11:31:14 AM

 where i can i find aloukik chapter question answer ?

-Added by NIOS NEWS Other » Where I Can Find Wbcse Aloukik Chapter Question Answer ?


Question 56. Asked on :30 January 2020:08:06:43 PM

 মাধ্যমিক ইতিহাস এর সপ্তম অধ্যায় থেকে সকল সংক্ষিপ্ত প্রশ্ন এবং উত্তর পড়তে ক্লিক করুন -

মাধ্যমিক ইতিহাস

-Added by NIOS NEWS Other » মাধ্যমিক ইতিহাস সপ্তম অধ্যায় থেকে সকল সংক্ষিপ্ত প্রশ্ন এবং উত্তর


Question 57. Asked on :24 January 2020:05:37:41 PM

 For nios deled training. if you need nios deled help then you have to go on below website.

click here

-Added by NIOS NEWS Other » NIOS DELED TRAINING




Question 60. Asked on :08 October 2019:10:48:31 PM

What is the full form of etc?

-Added by Akki chauhan Other » Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
Etcetra.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:04:35 PM


Question 61. Asked on :06 September 2019:09:30:37 PM

 Who is Anurima Sinha?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General

Answer:

Shruti Srivastva
Indian Vollyball Player.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:05:02 PM


Question 62. Asked on :05 September 2019:04:46:19 PM

 What is Music?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » Mudic

Answer:

Akki chauhan
Music is an art form and cultural activity whose medium is sound organized in time. General definitions of music include common elements such as pitch, rhythm, dynamics, and the sonic qualities of timbre and texture. Different styles or types of music may emphasize, de-emphasize or omit some of these elements.

-Answered by Akki chauhan On 05 September 2019:08:50:47 PM


Question 63. Asked on :05 September 2019:02:03:46 PM

 Who is Neil Armstrong?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

priyanshu kumar
Neil Alden Armstrong (August 5, 1930 – August 25, 2012) was an American astronaut and aeronautical engineer who was the first person to walk on the Moon. He was also a naval aviator, test pilot, and university professor. ... He was the project pilot on Century Series fighters and flew the North American X-15 seven times.

-Answered by priyanshu kumar On 09 October 2019:11:23:54 AM


Question 64. Asked on :04 September 2019:07:44:39 PM

 The biggest flower on earth is_

________ . (Fill the right answer)

a . Sunflower 

b.African daisy

c.Azalea

d.Corpse flower 

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
Corpse flower 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:05:45 PM


Question 65. Asked on :04 September 2019:07:42:43 PM

 Who is Donald Trump?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
President o America.

-Answered by Shruti Srivastva On 20 August 2020:06:21:53 PM


Question 66. Asked on :04 September 2019:07:40:56 PM

 Who was the first miss world?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
Reita faria.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:06:07 PM


Question 67. Asked on :04 September 2019:07:33:17 PM

 When we celebrate teacher's day?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
5 September.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:06:27 PM


Question 68. Asked on :04 September 2019:05:00:44 PM

 What is the fullform of Google

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
Global Organisation of Oriented Group Language of Earth.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:07:20 PM


Question 69. Asked on :04 September 2019:04:56:55 PM

 Which poison is  most dangerous poison in the world?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva

 Ricin

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:08:12 PM


Question 70. Asked on :04 September 2019:04:46:07 PM

 Who was made Facebook?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowledge

Answer:

Shruti Srivastva
Mark Zuckerbag.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:08:36 PM


Question 71. Asked on :04 September 2019:04:44:09 PM

 Who was make Facebook?

-Added by Pragya🥰 Choudhary Other » General Knowlege

Answer:

Shruti Srivastva
Mark Zuckerbag. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:09:02 PM


Question 72. Asked on :22 August 2019:10:43:31 PM

 When International Women Day celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Important Days

Answer:

Shruti Srivastva
8 march.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:09:21 PM


Question 73. Asked on :22 August 2019:10:35:23 PM

 when the World health day celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Important Days

Answer:

Shruti Srivastva
7 april.

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:09:36 PM


Question 74. Asked on :22 August 2019:10:34:35 PM

 When National Science day celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Important Days

Answer:

Shruti Srivastva
28 February 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:09:49 PM


Question 75. Asked on :22 August 2019:10:34:11 PM

 When St. valentine day celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Important Days

Answer:

Shruti Srivastva
14 september. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:10:07 PM


Question 76. Asked on :22 August 2019:10:33:45 PM

 When martyr's day celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Important Days

Answer:

Shruti Srivastva
30 January 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:10:45 PM


Question 77. Asked on :22 August 2019:10:33:10 PM

  When International holocaust day celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Important Days

Answer:

Shruti Srivastva
Monday, 27 January 2020. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:11:10 PM


Question 78. Asked on :22 August 2019:10:32:18 PM

 When national youth day is celebrated?

-Added by Master Purushottam Other » Days

Answer:

Shruti Srivastva
12 January. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:11:45 PM


Question 79. Asked on :20 August 2019:10:00:19 PM

 name the designer of largest shoes in the world

-Added by Master Purushottam Other » Record

Answer:

Shruti Srivastva
Electric sekki. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:12:10 PM


Question 80. Asked on :20 August 2019:09:58:14 PM

 mere 1000 point complete (Question) (first)

-Added by Master Purushottam Other » Record

Answer:

Shruti Srivastva
I had 13656 point 

-Answered by Shruti Srivastva On 25 August 2020:05:51:35 PM


Question 81. Asked on :20 August 2019:08:54:23 PM

 himanshi didi jayada mat tepa karo

-Added by Master Purushottam Other » Himanshi

Answer:

Shruti Srivastva

 m

-Answered by Shruti Srivastva On 25 August 2020:05:52:10 PM


Question 82. Asked on :20 August 2019:08:44:56 PM

 Which youtube channel have most subscriber?

-Added by Master Purushottam Other » Youtube

Answer:

Shruti Srivastva
T series. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:13:02 PM


Question 83. Asked on :19 August 2019:03:22:34 PM

 Who had organized the dalits into the 'Depressed Classes Association' in 1930?

-Added by nisha sheikh Other » Other

Answer:

Shruti Srivastva
B.R. Ambedkar. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:13:22 PM


Question 84. Asked on :18 August 2019:10:32:25 PM

 what is the second name of youtuber

-Added by Master Purushottam Other » Youtube

Answer:

Shruti Srivastva
Content creater. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:13:47 PM


Question 85. Asked on :18 August 2019:10:31:38 PM

 who is the ceo of facebook

-Added by Master Purushottam Other » Social

Answer:

Shruti Srivastva
Mark Zuckerberg. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:14:11 PM


Question 86. Asked on :18 August 2019:10:31:08 PM

 who is the ceo of the google

-Added by Master Purushottam Other » Social

Answer:

Shruti Srivastva
Sunder Pichai. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:14:33 PM


Question 87. Asked on :14 August 2019:02:15:27 PM

What you do before school admission?

-Added by prateek mishra Other » School Admission

Answer:

Shruti Srivastva
Have the T.C of your before school. 

-Answered by Shruti Srivastva On 25 August 2020:05:52:42 PM


Question 88. Asked on :08 June 2019:06:42:35 PM

 sukh and dukh kya hai

-Added by SUDHANSHU KUMAR Other » Aadhyatam

Answer:

Shruti Srivastva
Jivaan ki do avasthaye. 

-Answered by Shruti Srivastva On 25 August 2020:05:53:20 PM


Question 89. Asked on :25 March 2019:05:32:06 PM

Q. what is the name of the german  parliament ?

-Added by Nishant verma Other » Other

Answer:

Shruti Srivastva
Reichstag. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:15:19 PM


Question 90. Asked on :25 March 2019:04:01:50 PM

 Q. Give some suggestions to reduce the pollution level in river ? 

-Added by Nishant verma Other » Other

Answer:

Shruti Srivastva
Don't bath and throw garbage in the river. 

-Answered by Shruti Srivastva On 25 August 2020:05:53:43 PM


Question 91. Asked on :25 March 2019:03:56:37 PM

Q.what is the total height of Anamudi ?

-Added by Nishant verma Other » Other

Answer:

Shruti Srivastva
2695 metres. 

-Answered by Shruti Srivastva On 15 August 2020:06:15:43 PM


Question 92. Asked on :23 March 2019:05:11:06 PM

 Q. when the media play an important  role in setting the agenda.'Comment ?

-Added by Nishant verma Other » History

Answer:

Himanshi Verma

 Media bring out an agenda. They make an effort to set an agenda among the audience for their own sake. Mass media have an impact on society that is an alternative to attitude change and the impact could be significant. There is evidence that media are shaping the peoples' view .

-Answered by Himanshi Verma On 23 March 2019:05:39:00 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1906)
History (200)
Geography (297)
Economics (157)
Political Science (95)
Mathematics (195)
General Knowledge (5530)
Biology (94)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (9)
Hindi (43)
English (248)
Physics (1434)
Other (92)
Accountancy (176)
Business Study (70)
Computer Science (71)

 

 

Sponsers link