Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :24 August 2019:02:30:38 PM

 Why does he steal every year. 

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Master Purushottam
He is a lock maker. He leads a good life. But he steals ones a year to buy rare and expensive books as he loves them. 

-Answered by Master Purushottam On 24 August 2019:03:09:22 PM


Question 2. Asked on :23 August 2019:09:46:40 PM

 Who is the real culprit in the story?

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Master Purushottam
The real culprit was the woman  who pretended to be a member of the family living at shotover grange. She tricked Horace into believing her and cleverly took away all the jewels that were kept in the safe.      

-Answered by Master Purushottam On 23 August 2019:11:29:02 PM


Question 3. Asked on :23 August 2019:09:10:56 PM

What does Horace Danby like to collect

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

priyanshu kumar
 Horace Danby liked to collect rare and expensive book

-Answered by priyanshu kumar On 10 November 2019:03:41:35 PM


Question 4. Asked on :23 August 2019:11:51:52 AM

What does Horace Danby like to collect?

 

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Master Purushottam
Horace Danby was good and respectable − but not completely honest”. This description is apt for Horace. He was about fifty years old. He robbed only from rich people, and his purpose was to buy rare and expensive books with the money.

-Answered by Master Purushottam On 24 August 2019:04:29:24 PM


Question 5. Asked on :20 July 2019:08:54:47 AM

 Why does he Steal Every year?

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Khushi Chauhan

 Horace Danby stole every year to buy rare and expensive books.he like to collect them . Each year he planned carefully stole enough to last twelve months , he take book from an agent. he could not afford them. so   he robbed the houses. Then, he thougt he was an honest citizen.


-Answered by Khushi Chauhan On 16 August 2019:06:05:25 PM


Question 6. Asked on :20 July 2019:08:52:23 AM

 Who is the real curprit in the story?

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Rohit Rajput

 The young pretty lady is the real culprit. 

-Answered by Rohit Rajput On 25 July 2019:08:04:23 PM


Question 7. Asked on :20 July 2019:08:52:23 AM

 Who is the real curprit in the story?

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Rohit Rajput

 The real culprit was the woman who pretended to be a member of the family living at shot-over Grange. She tricked Horace into believing her, and cleverly took away all the jewels that were kept in the safe.   

-Answered by Rohit Rajput On 10 August 2019:09:13:53 AM


Question 8. Asked on :20 July 2019:08:51:08 AM

 Who is speaking to Horace Danby?

-Added by Akki chauhan English » A Question Of Trust

Answer:

Khushi Chauhan

 A women ,young, pretty and dressed in red ,is speaking to Horace Danbey . it not so cleaver who she is.she introduce herself the lady of the house.

-Answered by Khushi Chauhan On 25 July 2019:05:40:57 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1906)
History (200)
Geography (296)
Economics (157)
Political Science (95)
Mathematics (195)
General Knowledge (5431)
Biology (93)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (8)
Hindi (43)
English (247)
Physics (1422)
Other (92)
Accountancy (176)
Business Study (70)
Computer Science (71)

 

 

Sponsers link