Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :14 April 2021:02:09:48 PM

 What is the ful from of B.tech ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Bachelor of technology.

-Answered by Shruti Srivastva On 16 April 2021:12:13:09 PM


Question 2. Asked on :14 April 2021:02:06:09 PM

 What is the full from of B.Ed ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Bachelor of education.

-Answered by Shruti Srivastva On 16 April 2021:12:13:33 PM


Question 3. Asked on :12 April 2021:02:32:43 PM

 What is the full from of IT ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Information Technology.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:29:53 PM


Question 4. Asked on :12 April 2021:02:30:26 PM

 What is the full from of DCE ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Diploma In Computer Engineering.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:30:16 PM


Question 5. Asked on :12 April 2021:02:26:59 PM

 What is the full from of CSE ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Computer Science Engineering.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:30:47 PM


Question 6. Asked on :12 April 2021:02:23:41 PM

 What is the full from of ADCA ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Diploma in Computer Application.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:31:22 PM


Question 7. Asked on :12 April 2021:02:21:24 PM

 What is the full from of DCA ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Diploma in Computer Application.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:31:57 PM


Question 8. Asked on :12 April 2021:02:19:46 PM

What is the full from of COPA ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Computer Opperator Programming Assistant

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:32:43 PM


Question 9. Asked on :12 April 2021:02:18:20 PM

 What is the full from of MCA ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Master of Computer Application.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:33:26 PM


Question 10. Asked on :12 April 2021:02:15:27 PM

 What is the full from of BCA ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Course Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Bachelor of Computer Application.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:34:06 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (2235)
History (278)
Geography (310)
Economics (258)
Political Science (96)
Mathematics (201)
General Knowledge (5686)
Biology (94)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (9)
Hindi (45)
English (259)
Physics (1435)
Other (97)
Accountancy (378)
Business Study (71)
Computer Science (128)
1 (2)

 

 

Sponsers link