Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :12 April 2021:02:05:10 PM

 What is the full of MMC ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Multi Media Card.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:37:04 PM


Question 2. Asked on :12 April 2021:02:04:11 PM

 What is the the full from of UPS ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

uninteruppted Power Supply. 

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:37:29 PM


Question 3. Asked on :12 April 2021:02:00:50 PM

 What is the full from of VGA ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Video Graphiceas Array.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:38:10 PM


Question 4. Asked on :12 April 2021:01:57:54 PM

What is the full from of SSD ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Solid State Drive.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:38:43 PM


Question 5. Asked on :12 April 2021:01:54:14 PM

 What is the full from of HDMI ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
High Definition Multimedia Interface.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:39:06 PM


Question 6. Asked on :12 April 2021:01:53:06 PM

What is the full from of USB ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Universal Serial Bus.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:39:41 PM


Question 7. Asked on :12 April 2021:01:51:56 PM

What is the full from of LCD ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Liquid Crystal Display. 

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:40:06 PM


Question 8. Asked on :12 April 2021:01:50:24 PM

What is the full from of VDU ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Visual Display Unit.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:42:41 PM


Question 9. Asked on :12 April 2021:01:48:26 PM

 What is the full from of BIOS ? 

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Basic Input Output System.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:43:08 PM


Question 10. Asked on :12 April 2021:01:47:07 PM

What is the full from of FDD ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva
Floopy Disc Drive.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:43:49 PM


Question 11. Asked on :12 April 2021:01:45:16 PM

What is the full from of HDD ?

-Added by Raj Kumar Computer Science » Computer Hardware Related Full Froms

Answer:

Shruti Srivastva

Hard Disc Drive.

-Answered by Shruti Srivastva On 13 April 2021:12:44:12 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (2235)
History (278)
Geography (310)
Economics (258)
Political Science (96)
Mathematics (201)
General Knowledge (5686)
Biology (94)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (9)
Hindi (45)
English (259)
Physics (1435)
Other (97)
Accountancy (378)
Business Study (71)
Computer Science (128)
1 (2)

 

 

Sponsers link