Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :13 April 2019:09:49:06 PM

 Name the highest peak of South america

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

 Aconcagua is the highest peak of South America.

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:28:48 PM


Question 2. Asked on :13 April 2019:09:47:47 PM

Name the river in south america?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

 Amazon River, Rio Sao Francisco, Rio Sao Francisco, Magdalena River, etc.

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:29:34 PM


Question 3. Asked on :13 April 2019:09:45:09 PM

name the largest country in South america

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

 Brazil is the largest country of South America.

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:30:59 PM


Question 4. Asked on :13 April 2019:09:40:54 PM

 What is the percentage area of south america?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

  11.8% area of the South America.

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:31:35 PM


Question 5. Asked on :13 April 2019:09:39:24 PM

 Name the largest waterfall of North America?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

  Yosemite Falls

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:36:18 PM


Question 6. Asked on :13 April 2019:09:37:24 PM

 Name the highest peak of North america 

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma
Mount Mckinley is the highest peak of North America.

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:36:31 PM


Question 7. Asked on :13 April 2019:09:36:13 PM

 Name the North America's longest river?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

 Missouri River 

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:37:29 PM


Question 8. Asked on :13 April 2019:09:35:29 PM

 Name the smallest country of North america?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

 Seven smallest country in north america 

  • Saint Kitts and Nevis. At only 261 square kilometers, Saint Kitts and Nevis is the smallest country in North America. 
  • Grenada. 
  • Saint Vincent and the Grenadines. 
  • Barbados. 
  • Antigua and Barbuda. 
  • Saint LuciSaint Lucia. 
  • Dominica

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:37:50 PM


Question 9. Asked on :13 April 2019:09:34:07 PM

 North america's most largest country?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Continent

Answer:

Himanshi Verma

 Canada 

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:38:29 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (746)
History (85)
Geography (73)
Economics (52)
Political Science (39)
Mathematics (126)
General Knowledge (1203)
Biology (45)
Physical Education (12)
Chemistry (16)
Civics (13)
Home Science (4)
Sociology (3)
Hindi (7)
English (121)
Physics (17)
Other (21)
Accountancy (11)
Business Study (5)
Computer Science (4)

 

 

Sponsers link