Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :25 April 2020:12:50:27 PM

 Which cauntry's woman cricket the Asia cup T-20 series 2018?

-Added by Khushi Chauhan General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar

 Bangladesh

-Answered by priyanshu kumar On 13 May 2020:10:34:35 AM


Question 2. Asked on :13 September 2019:09:24:50 AM

Which cricketer had scored highest individual score in first-class cricket?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
Brian Lara.

-Answered by priyanshu kumar On 03 October 2019:12:46:26 PM


Question 3. Asked on :25 August 2019:12:42:45 PM

 What is weight of Virat kholi Bat?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
 1.23kg

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:19:17 PM


Question 4. Asked on :25 August 2019:11:57:52 AM

 What is weight of kookaburra ball?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
169g

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:19:26 PM


Question 5. Asked on :25 August 2019:11:57:32 AM

 What is bowler in Cricket?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
 It is a player who throw ball in different angle to hit stumph or out the batsman. 

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:19:42 PM


Question 6. Asked on :25 August 2019:11:56:45 AM

Which cricketer had scored most test runs in a calendar year?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
 Mohammad Yusuf.  

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:19:53 PM


Question 7. Asked on :25 August 2019:11:55:19 AM

Which cricketer had scored most runs in a Test series?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
Don bradmen. 

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:20:01 PM


Question 8. Asked on :25 August 2019:11:54:52 AM

Which cricketer had scored most runs in a Test match? 

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
 Graham goach.

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:20:09 PM


Question 9. Asked on :25 August 2019:11:54:33 AM

Which cricketer had scored highest individual score in Test cricket?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
 Brian lara.

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:20:20 PM


Question 10. Asked on :25 August 2019:11:54:13 AM

 Which cricketer has taken most catches in ODI cricket?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
Mahela Jayawardhne.

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:20:30 PM


Question 11. Asked on :25 August 2019:11:53:38 AM

Which cricketer had scored fastest century in ODI cricket?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

Shivang Gupta
 AB de Villiers.

-Answered by Shivang Gupta On 25 August 2019:02:32:36 PM


Question 12. Asked on :25 August 2019:11:53:15 AM

Which cricketer had scored most centuries in first-class cricket? 

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
Jack hobbs.

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:20:48 PM


Question 13. Asked on :25 August 2019:11:53:02 AM

Which cricketer had scored highest individual score in ODI cricket? 

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
Rohit Sharma.

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:21:00 PM


Question 14. Asked on :25 August 2019:11:52:03 AM

Name the cricketer who score highest individual score in first class cricket?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar
 Brian Lara.

-Answered by priyanshu kumar On 20 October 2019:04:21:07 PM


Question 15. Asked on :25 August 2019:11:50:18 AM

Which cricketer had scored highest individual score in first-class cricket? 

-Added by Harshita Rathore General Knowledge » Cricket

Answer:

Shivang Gupta
Brian Lara.

-Answered by Shivang Gupta On 25 August 2019:02:33:09 PM


Question 16. Asked on :25 August 2019:11:49:29 AM

 What is the weight of cocabara ball ?

-Added by Harshita Rathore General Knowledge » Cricket

Answer:

Shivang Gupta
169 gram.

-Answered by Shivang Gupta On 25 August 2019:02:33:19 PM


Question 17. Asked on :23 August 2019:05:24:57 PM

 Which bolwer bowled the Sir don brademan?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar

 Lala Amarnath.


-Answered by priyanshu kumar On 13 November 2019:08:21:05 AM


Question 18. Asked on :23 August 2019:05:23:22 PM

 Which cricket team won all format of World cup.

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar

 India.


-Answered by priyanshu kumar On 13 November 2019:08:21:19 AM


Question 19. Asked on :23 August 2019:05:12:42 PM

 Who player hit the six n the first ball of a test match?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar

 Rishabh pant.


-Answered by priyanshu kumar On 13 November 2019:08:23:59 AM


Question 20. Asked on :23 August 2019:05:10:05 PM

Which bat the shahid afridi hit his fastest century?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » Cricket

Answer:

priyanshu kumar

 Sachin tendulkar.


-Answered by priyanshu kumar On 13 November 2019:08:24:11 AM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1906)
History (200)
Geography (296)
Economics (157)
Political Science (95)
Mathematics (195)
General Knowledge (5431)
Biology (93)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (8)
Hindi (43)
English (247)
Physics (1422)
Other (92)
Accountancy (176)
Business Study (70)
Computer Science (71)

 

 

Sponsers link