Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :24 September 2019:06:39:14 PM

 What is full form of AG.

-Added by Akki chauhan Science » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 ANTIGUA AND BARBUDA

-Answered by priyanshu kumar On 30 September 2019:12:09:26 PM


Question 2. Asked on :24 September 2019:06:38:44 PM

What is full form of AL.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
ANGUILLA

-Answered by priyanshu kumar On 30 September 2019:12:09:39 PM


Question 3. Asked on :24 September 2019:06:38:02 PM

What is full form of AO.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
ANGOLA

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:16:52 AM


Question 4. Asked on :24 September 2019:06:34:48 PM

What is full form of DZ.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
ALGERIA

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:17:06 AM


Question 5. Asked on :24 September 2019:06:34:25 PM

What is full form of AL.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
ALBANIA

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:17:14 AM


Question 6. Asked on :24 September 2019:06:33:41 PM

What is full form of AF.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
AFGHANISTAN

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:17:38 AM


Question 7. Asked on :24 September 2019:06:05:40 PM

What is full form of IDBI?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Industrial development Ban k of India.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:17:52 AM


Question 8. Asked on :24 September 2019:06:05:13 PM

What is full form of SVC?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Shamrao Vitthal co-operative bank.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:18:04 AM


Question 9. Asked on :24 September 2019:06:04:32 PM

What is full form of PSB?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Punjab and sind Bank.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:18:24 AM


Question 10. Asked on :24 September 2019:06:02:32 PM

What is full form of DCB?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Development Credit Bank.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:18:37 AM


Question 11. Asked on :24 September 2019:06:02:11 PM

What is full form of SBI?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
State Bank of India.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:18:50 AM


Question 12. Asked on :24 September 2019:06:01:41 PM

What is full form of NABARD?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
National Bank for Agriculture and Rural development.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:19:09 AM


Question 13. Asked on :24 September 2019:10:07:12 AM

 what is full form of ECG

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Electrocardiogram.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:21:31 AM


Question 14. Asked on :23 September 2019:08:55:09 PM

 what is full form of EBV


-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Epstein-Barr virus.

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:21:50 AM


Question 15. Asked on :23 September 2019:08:54:35 PM

 what is full form of EBRT

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
External Beam Radiation Therapy

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:22:01 AM


Question 16. Asked on :23 September 2019:08:53:54 PM

 what is full form of DS GROUP

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar

Dharampal Satyapal Group

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:22:25 AM


Question 17. Asked on :23 September 2019:08:52:48 PM

 what is full form of DVT

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Deep Vein Thrombosis

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:22:39 AM


Question 18. Asked on :23 September 2019:08:52:24 PM

 what is full form of DVC

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Damodar Valley Corporation

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:22:50 AM


Question 19. Asked on :23 September 2019:08:52:01 PM

what is full form of DVC

 

-Added by Akki chauhan Biology » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Damodar Valley Corporation

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:23:02 AM


Question 20. Asked on :23 September 2019:08:51:25 PM

 what is full form of DTP

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Desk-Top Publishing, Distributed Transaction Processing

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:23:13 AM


Question 21. Asked on :23 September 2019:08:50:53 PM

 what is full form of DST

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Department of Science & Technology

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:00:02 PM


Question 22. Asked on :23 September 2019:08:50:17 PM

 what is full form of DSP

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Deputy Superintendent of Police

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:23:26 AM


Question 23. Asked on :23 September 2019:08:49:49 PM

 what is full form of DSL

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Digital Subscriber Line

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:23:54 AM


Question 24. Asked on :23 September 2019:08:48:20 PM

 what is full form of DSC

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar

 Digital Signature Certificate

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:24:08 AM


Question 25. Asked on :23 September 2019:08:47:21 PM

 what is full form of DRDO

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Defence Research and Development Organization

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:24:21 AM


Question 26. Asked on :23 September 2019:08:46:53 PM

 what is full form of DNS

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Domain Name System

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:24:34 AM


Question 27. Asked on :23 September 2019:08:46:15 PM

 what is full form of DNB

-Added by Akki chauhan Biology » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Diplomate of National Board

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:24:45 AM


Question 28. Asked on :23 September 2019:08:45:46 PM

 what is full form of DNA

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Deoxyribonucleic Acid

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:24:58 AM


Question 29. Asked on :23 September 2019:08:45:08 PM

 what is full form of DLF

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Delhi Land and Finance

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:25:13 AM


Question 30. Asked on :23 September 2019:08:43:33 PM

 what is full form of DJD

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Degenerative Joint Disease

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:25:29 AM


Question 31. Asked on :23 September 2019:08:43:03 PM

 what is full form of DJ

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Disc Jockey

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:25:40 AM


Question 32. Asked on :23 September 2019:08:42:26 PM

 what is full form of DIY

-Added by Akki chauhan Chemistry » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Do it Yourself

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:25:51 AM


Question 33. Asked on :23 September 2019:08:41:22 PM

 what is full form of DIG

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Deputy Inspector General

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:26:36 AM


Question 34. Asked on :23 September 2019:08:40:56 PM

 what is full form of DHL

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Dalsey Hillblom Lynn

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:26:45 AM


Question 35. Asked on :23 September 2019:08:40:16 PM

 what is full form of DEAF

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Depositor Education and Awareness Fund

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:26:54 AM


Question 36. Asked on :23 September 2019:08:39:52 PM

 what is full form of DDT

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
DichloroDiphenylTrichloroethane

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:27:08 AM


Question 37. Asked on :23 September 2019:08:39:08 PM

 what is full form of DC

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Data Compression & Direct Current

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:27:19 AM


Question 38. Asked on :23 September 2019:08:38:14 PM

 what is full form of CRPF

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 Central Reserve Police Force

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:27:30 AM


Question 39. Asked on :23 September 2019:08:35:46 PM

What is full form of CSIR.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Council of Scientific and Industrial Research

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:27:41 AM


Question 40. Asked on :23 September 2019:08:35:22 PM

What is full form of CSR.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Corporate Social Responsibility

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:27:52 AM


Question 41. Asked on :23 September 2019:08:34:52 PM

What is full form of CSS.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cascading Style Sheet

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:28:02 AM


Question 42. Asked on :23 September 2019:08:34:31 PM

What is full form of CST.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Central Sales Tax, Chhatrapati Shivaji Terminus, Central Standard Time

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:28:15 AM


Question 43. Asked on :23 September 2019:08:34:05 PM

What is full form of CTBT.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Comprehensive Nuclear Test Ban Treaty

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:28:33 AM


Question 44. Asked on :23 September 2019:08:33:41 PM

What is full form of CTC.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cost To Company

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:28:43 AM


Question 45. Asked on :23 September 2019:08:32:41 PM

What is full form of CTS.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cheque Truncation System & Clear to Send

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:28:57 AM


Question 46. Asked on :23 September 2019:08:32:19 PM

What is full form of CV

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Curriculum Vitae

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:29:07 AM


Question 47. Asked on :23 September 2019:08:31:34 PM

What is full form of CVA.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cerebral Vascular Accident or Cerebrovascular Accident

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:29:18 AM


Question 48. Asked on :23 September 2019:08:30:34 PM

What is full form of CMV.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cytomegalovirus

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:29:34 AM


Question 49. Asked on :23 September 2019:08:30:02 PM

What is full form CMO.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Chief Medical Officer

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:29:47 AM


Question 50. Asked on :23 September 2019:08:29:24 PM

What is full form of CMO.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 Chief Medical Officer

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:29:59 AM


Question 51. Asked on :23 September 2019:08:28:25 PM

 what is full form of CML.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Chronic Myelogenous Leukemia

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:01:08 PM


Question 52. Asked on :23 September 2019:08:27:31 PM

what is full form of CID.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Crime Investigation Department

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:30:59 AM


Question 53. Asked on :23 September 2019:08:26:32 PM

what is full form of CGPA.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cumulative Grade Point Average

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:31:24 AM


Question 54. Asked on :23 September 2019:08:25:57 PM

 what is full form of CGI

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Computer Generated Imagery

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:31:37 AM


Question 55. Asked on :23 September 2019:08:25:33 PM

what is full form of CFO.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Chief Financial Officer

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:31:51 AM


Question 56. Asked on :23 September 2019:08:24:22 PM

 What is full form of CFT.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Compact fluorescent lamp

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:32:01 AM


Question 57. Asked on :23 September 2019:08:23:18 PM

What is full form of CFA.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Chartered Financial Analyst

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:32:17 AM


Question 58. Asked on :23 September 2019:08:22:37 PM

What is full form of CEO.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Chief Executive Officer

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:32:31 AM


Question 59. Asked on :23 September 2019:08:21:46 PM

What is full form of CDMA.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Code Division Multiple Access

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:32:41 AM


Question 60. Asked on :23 September 2019:08:21:15 PM

What is full form of CD.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Compact Disc

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:32:52 AM


Question 61. Asked on :23 September 2019:08:20:48 PM

What is full form of CCTV

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Closed Circuit Television

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:33:12 AM


Question 62. Asked on :23 September 2019:08:19:29 PM

What is full form of CCIL.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Clearing Corporation of India Limited

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:33:23 AM


Question 63. Asked on :23 September 2019:08:18:43 PM

What is full form of CCC.


-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Course on Computer Concepts

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:33:33 AM


Question 64. Asked on :23 September 2019:08:18:23 PM

What is full form of CC

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Cubic Capacity/ Cubic Centimeter, Carbon Copy

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:33:44 AM


Question 65. Asked on :23 September 2019:08:17:49 PM

What is full form of CBSE.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Central Board of Secondary Education

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:33:58 AM


Question 66. Asked on :23 September 2019:08:17:13 PM

 what is full form of CBI

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Central bureau of Investigation & Central Bank of India

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:34:10 AM


Question 67. Asked on :23 September 2019:08:16:38 PM

What is full form of CAT.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Common Admission Test

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:34:29 AM


Question 68. Asked on :23 September 2019:08:15:56 PM

what is full form of CAIIB.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Certified Associate of Indian Institute of Bankers

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:34:47 AM


Question 69. Asked on :23 September 2019:08:15:13 PM

WHAT IS FULL FORM OF CA. 

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Chartered Accountant

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:34:57 AM


Question 70. Asked on :23 September 2019:08:14:44 PM

What is the full form of  CAD.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Computer Aided Design

-Answered by priyanshu kumar On 01 October 2019:10:35:07 AM


Question 71. Asked on :23 September 2019:08:09:20 PM

 what is full from of BMW

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bayerische Motoren Werke

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:02:08 PM


Question 72. Asked on :23 September 2019:08:08:19 PM

 what is full from of BMT

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bone Marrow Transplant

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:02:20 PM


Question 73. Asked on :23 September 2019:08:07:54 PM

 what is full form of BMS

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Management Studies & Business Management System

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:02:29 PM


Question 74. Asked on :23 September 2019:08:07:28 PM

 what is full form of BMR

-Added by Akki chauhan Biology » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar

Basal Metabolic Rate

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:02:42 PM


Question 75. Asked on :23 September 2019:08:06:53 PM

 what is full form of BMI

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Body Mass Index

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:02:59 PM


Question 76. Asked on :23 September 2019:08:06:03 PM

 what is full form of BMD

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 Bone Mineral Density

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:03:17 PM


Question 77. Asked on :23 September 2019:08:05:28 PM

 what is full form of BLOB

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Binary Large Object

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:03:27 PM


Question 78. Asked on :23 September 2019:08:04:54 PM

 what is full form of BKU

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bhartiya Kisan Union

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:03:41 PM


Question 79. Asked on :23 September 2019:08:04:20 PM

 what is full form of BIS

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bureau of Indian Standards

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:03:59 PM


Question 80. Asked on :23 September 2019:08:03:45 PM

 what is full form of BIOS

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Basic Input Output System

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:04:11 PM


Question 81. Asked on :23 September 2019:08:02:37 PM

 what is full form of BIFR


-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Board of Industrial and Financial Reconstruction

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:04:22 PM


Question 82. Asked on :23 September 2019:07:55:56 PM

What is full form of BDS.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Dental Surgery

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:05:08 PM


Question 83. Asked on :23 September 2019:07:55:17 PM

What is full form of B.COM.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Commerce

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:05:21 PM


Question 84. Asked on :23 September 2019:07:43:49 PM

What sid full form of BCCI?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Board of Control of Cricket in India

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:05:45 PM


Question 85. Asked on :23 September 2019:07:36:52 PM

What is full form of BCA.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Computer Applications

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:05:58 PM


Question 86. Asked on :23 September 2019:07:36:09 PM

what is full form of BBA.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Business Administration

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:06:33 PM


Question 87. Asked on :23 September 2019:07:35:45 PM

What is full form of BARC.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bhaba Atomic Research Center

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:06:46 PM


Question 88. Asked on :23 September 2019:07:35:22 PM

What is full from of BAMS.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:06:56 PM


Question 89. Asked on :23 September 2019:07:34:58 PM

What is full form of BAE.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Before Anyone Else

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:07:06 PM


Question 90. Asked on :23 September 2019:07:34:14 PM

What is full from of BA?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bachelor of Arts

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:07:15 PM


Question 91. Asked on :23 September 2019:07:33:31 PM

What is full form of BASIC?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Bhaba Atomic Research Center

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:07:26 PM


Question 92. Asked on :23 September 2019:07:32:55 PM

What is full form of VISA?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
charta visa, lit in Latin

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:07:36 PM


Question 93. Asked on :23 September 2019:07:32:28 PM

What is full form of SSB?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Service Selection Board

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:08:08 PM


Question 94. Asked on :23 September 2019:07:32:05 PM

What is full form of SIT?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Special Investigation Team

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:08:19 PM


Question 95. Asked on :23 September 2019:07:31:33 PM

What is full form of SHO?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Station House Officer

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:08:34 PM


Question 96. Asked on :23 September 2019:07:31:05 PM

What is full form of SDM.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Sub Divisional Magistrate

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:09:53 PM


Question 97. Asked on :23 September 2019:07:30:05 PM

What is full form of RPM.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Revolutions Per Minute

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:10:30 PM


Question 98. Asked on :23 September 2019:07:29:19 PM

What is full form RDX?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Research Department Explosive or Royal Demolition Explosive.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:10:39 PM


Question 99. Asked on :23 September 2019:07:28:46 PM

What is full form of PVC?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Poly Vinyl Chloride

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:10:49 PM


Question 100. Asked on :23 September 2019:07:28:14 PM

What is full form of PS?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Postscript

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:10:59 PM


Question 101. Asked on :23 September 2019:07:27:16 PM

WHat is full form of IPL?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Indian Premier League

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:11:28 PM


Question 102. Asked on :23 September 2019:07:25:13 PM

What is full form of FOR?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
Freight on Road

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:11:36 PM


Question 103. Asked on :23 September 2019:07:23:59 PM

What is full form of DSP.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 Deputy Superintendent of Police

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:11:44 PM


Question 104. Asked on :23 September 2019:07:23:30 PM

What is full form of DSLR.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 Digital single-lens reflex

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:11:56 PM


Question 105. Asked on :23 September 2019:07:23:08 PM

WHat is full form of COO?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
 Chief Operating Officer

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:12:08 PM


Question 106. Asked on :23 September 2019:07:22:07 PM

What is full form of ASAP?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Full Forms

Answer:

priyanshu kumar
As Soon As Possible

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:12:32 PM


Question 107. Asked on :29 August 2019:03:45:01 PM

 What is the full form of IMF?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 International Monetray fund.

-Answered by Shivang Gupta On 29 August 2019:03:46:18 PM


Question 108. Asked on :28 August 2019:03:32:23 PM

 What is the full form of EXIM?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 Export-Import Bank of India.

-Answered by Shivang Gupta On 28 August 2019:03:33:43 PM


Question 109. Asked on :28 August 2019:03:21:38 PM

 What is the full form of (NHB)?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 National housing bank.

-Answered by Shivang Gupta On 28 August 2019:03:23:19 PM


Question 110. Asked on :28 August 2019:03:16:34 PM

 What is the full form of RRBs?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 Regional Rural Bank .

-Answered by Shivang Gupta On 28 August 2019:03:17:57 PM


Question 111. Asked on :28 August 2019:03:06:22 PM

 What is the full  form of GER?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 Gross Enrollment  ratio.

-Answered by Shivang Gupta On 28 August 2019:03:08:39 PM


Question 112. Asked on :28 August 2019:03:04:36 PM

 What is the full form of IMA?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Rohit Rajput
Indian Military Academy.

-Answered by Rohit Rajput On 29 August 2019:10:15:26 AM


Question 113. Asked on :28 August 2019:03:01:03 PM

 What is the full form(HRD)?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 Human Resource Development.

-Answered by Shivang Gupta On 28 August 2019:03:03:15 PM


Question 114. Asked on :27 August 2019:05:33:14 PM

 What is the full form of NADA?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
 National Anti Doping Agency.

-Answered by Harshita Rathore On 27 August 2019:07:13:59 PM


Question 115. Asked on :27 August 2019:05:24:51 PM

 What is the full form of (NYC)?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 National Youth Corps.

-Answered by Shivang Gupta On 27 August 2019:05:28:30 PM


Question 116. Asked on :25 August 2019:05:16:16 PM

What is the full form of RBI?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
Reserve Bank of India. 

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:13:54 PM


Question 117. Asked on :25 August 2019:05:05:50 PM

 What is the full form of CST?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
 Central sales Tax.

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:14:08 PM


Question 118. Asked on :25 August 2019:04:56:45 PM

 What is the full form of GST?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
 Good Service Tax. 

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:14:35 PM


Question 119. Asked on :25 August 2019:04:45:23 PM

 What is the full form of AAY?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
Antyodaya Anna Yojana. 

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:15:36 PM


Question 120. Asked on :25 August 2019:04:36:54 PM

 What is the full form of FAO?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
 Food and agricultural organisation. 

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:16:28 PM


Question 121. Asked on :25 August 2019:04:33:46 PM

 What is the full form of FMC?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
 Forward Market Commission.

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:16:59 PM


Question 122. Asked on :25 August 2019:04:00:59 PM

 What is the full form of UIP?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
Universal immuisation programme. 

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:18:16 PM


Question 123. Asked on :25 August 2019:03:57:11 PM

 What is the full form of NPCB?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Master Purushottam
National Programme for Control of Blindness

-Answered by Master Purushottam On 25 August 2019:06:29:12 PM


Question 124. Asked on :25 August 2019:03:55:24 PM

 What is the full form of NTCP?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore
National Tobacco Control Programme.

-Answered by Harshita Rathore On 26 August 2019:03:19:16 PM


Question 125. Asked on :25 August 2019:03:28:39 PM

 What is the full form of RAY?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Akki chauhan

 Rajiv Awas Yojana. 

-Answered by Akki chauhan On 26 August 2019:08:04:01 AM


Question 126. Asked on :23 August 2019:03:12:53 PM

 What is the full form of (KVS)?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Harshita Rathore

 Kendriya vidhalya Sangathan.

-Answered by Harshita Rathore On 23 August 2019:03:17:36 PM


Question 127. Asked on :23 August 2019:03:08:10 PM

 What is the full form of (NPE)?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 National Policy on Educationis the full form of (NPE).

-Answered by Shivang Gupta On 23 August 2019:03:09:28 PM


Question 128. Asked on :22 August 2019:05:29:43 PM

 What is the full form of(NACWC)

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Shivang Gupta

 National Authority Chemical weapon convention.

-Answered by Shivang Gupta On 22 August 2019:05:31:20 PM


Question 129. Asked on :21 August 2019:03:51:30 PM

 What is the full form of NCERT?

-Added by Shivang Gupta General Knowledge » Full Forms

Answer:

Himanshi Verma

 National council of education research and training.

-Answered by Himanshi Verma On 21 August 2019:04:13:27 PM


Question 130. Asked on :21 August 2019:03:40:05 PM

What is the full form of F.I.R?

-Added by Shivang Gupta Civics » Full Forms

Answer:

Master Purushottam

 First information report

-Answered by Master Purushottam On 21 August 2019:03:49:29 PM


Question 131. Asked on :17 April 2019:10:06:06 AM

 Full form of GOD.


-Added by Himanshi Verma General Knowledge » Full Forms

Answer:

Himanshi Verma

 Generator Opreter  Destroyer.

-Answered by Himanshi Verma On 21 April 2019:10:46:55 AM


Question 132. Asked on :15 April 2019:08:38:03 AM

 full form of ABM.

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

Himanshi Verma

 The full form of ABM is "Activity Based Management."

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:22:43 PM


Question 133. Asked on :15 April 2019:08:36:44 AM

full form of ADF.

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Full Forms

Answer:

Himanshi Verma

 The full form of ADF is "Application Development Framework."

-Answered by Himanshi Verma On 15 April 2019:04:23:23 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1588)
History (178)
Geography (152)
Economics (122)
Political Science (50)
Mathematics (176)
General Knowledge (4468)
Biology (87)
Physical Education (12)
Chemistry (26)
Civics (17)
Home Science (10)
Sociology (8)
Hindi (8)
English (169)
Physics (23)
Other (33)
Accountancy (11)
Business Study (16)
Computer Science (6)

 

 

Sponsers link