Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :02 September 2021:11:41:19 AM

 Headquarters of Nomura?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Nomura

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:47:32 PM


Question 2. Asked on :02 September 2021:11:39:12 AM

Headquarters of World Bank?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Washington, D.C. and United States.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:47:57 PM


Question 3. Asked on :02 September 2021:11:38:13 AM

Headquarters of New Development Bank (NDB)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Shanghai and china.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:48:40 PM


Question 4. Asked on :02 September 2021:11:37:12 AM

Headquarters of Natural History Museum?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 London and United kingdom.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:49:00 PM


Question 5. Asked on :02 September 2021:11:36:20 AM

Headquarters of Food and Agriculture Organization (FAO)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Rome and Italy.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:49:23 PM


Question 6. Asked on :02 September 2021:11:35:06 AM

Headquarters of Airbus?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Leiden and Netherlands.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:49:42 PM


Question 7. Asked on :02 September 2021:11:34:05 AM

Headquarters of World Trade Organization (WTO)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Geneva and Switzerland.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:50:24 PM


Question 8. Asked on :02 September 2021:11:32:57 AM

Headquarters of Ford Motor?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Michigan and United states.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:50:50 PM


Question 9. Asked on :02 September 2021:11:31:29 AM

Headquarters of National Aeronautics and Space Administration (NASA)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Washington, D.C. and United states.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:51:26 PM


Question 10. Asked on :02 September 2021:11:30:31 AM

Headquarters of World Tourism Organization (UNWTO)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Madrid and Spain.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:51:54 PM


Question 11. Asked on :02 September 2021:11:29:38 AM

Headquarters of Facebook?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Michigan and United states.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:52:10 PM


Question 12. Asked on :02 September 2021:11:28:40 AM

Headquarters of SpaceX?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Hawthorne, California and United states. 

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:52:29 PM


Question 13. Asked on :02 September 2021:11:27:40 AM

Headquarters of Paypal?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 California and United states. 

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:53:29 PM


Question 14. Asked on :02 September 2021:11:26:47 AM

Headquarters of ASEAN?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Jakarta and Indonesia.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:53:56 PM


Question 15. Asked on :02 September 2021:11:24:48 AM

Headquarters of The Economist Intelligence Unit (EIU)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

London and United Kingdom.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:54:26 PM


Question 16. Asked on :02 September 2021:11:23:10 AM

 Headquarters of Union for International Cancer Control (UICC) ?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Geneva and Switzerland.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:54:54 PM


Question 17. Asked on :02 September 2021:11:22:16 AM

Headquarters of Amazon Inc?


-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

Washington and united states.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:55:17 PM


Question 18. Asked on :02 September 2021:11:21:04 AM

Headquarters of Google?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

California and United States. 

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:55:38 PM


Question 19. Asked on :02 September 2021:11:19:57 AM

Headquarters of Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Vienna and Austria.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:56:08 PM


Question 20. Asked on :02 September 2021:11:18:42 AM

Headquarters of International Energy Forum (IEF)?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 Riyadh and Saudi Arabian

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:56:31 PM


Question 21. Asked on :02 September 2021:11:17:50 AM

 Headquarters of International Energy Agency (IEA) ?

-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

Paris and France.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:56:55 PM


Question 22. Asked on :02 September 2021:11:15:30 AM

Headquarters of United Nations Capital Development Fund?


-Added by Master Purushottam General Knowledge » General Awareness

Answer:

Shruti Srivastva

 New York and U.S.

-Answered by Shruti Srivastva On 12 September 2021:04:57:13 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (2235)
History (278)
Geography (310)
Economics (258)
Political Science (96)
Mathematics (201)
General Knowledge (5686)
Biology (94)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (9)
Hindi (45)
English (259)
Physics (1435)
Other (97)
Accountancy (378)
Business Study (71)
Computer Science (128)
1 (2)

 

 

Sponsers link