Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :14 October 2019:03:14:27 PM

Which Italian city is famous for its canals?


-Added by Nishant Verma General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

Rohit Rajput

  Venice.


-Answered by Rohit Rajput On 10 November 2019:06:16:29 PM


Question 2. Asked on :12 October 2019:09:07:19 AM

What is national aquatic animal of Barbuda? 

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

Master Purushottam
Hawksbill turtle.

-Answered by Master Purushottam On 13 October 2019:02:32:30 PM


Question 3. Asked on :05 October 2019:10:27:33 AM

Which is also called translator?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Language Processor.

-Answered by priyanshu kumar On 05 October 2019:02:20:54 PM


Question 4. Asked on :30 September 2019:09:29:07 AM

Who was the leader of the greek gods?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
 Zeus

-Answered by priyanshu kumar On 30 September 2019:10:55:30 AM


Question 5. Asked on :19 September 2019:07:46:16 PM

 WHAT HAPPENS WHEN ANTS WEAR STILTS?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

Shivang Gupta
Without fail, the ants overshot their intended destination. Desert ants can't judge distance by tree shadows, so they must count their steps. Scientists surmised that because the ants' legs now seemed longer with the stilts attached, walking the same number of steps took them farther than they intended.

-Answered by Shivang Gupta On 05 October 2019:03:16:19 PM


Question 6. Asked on :15 September 2019:11:16:10 AM

Largest Country in the world is........

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Russia.

-Answered by priyanshu kumar On 03 October 2019:12:22:51 PM


Question 7. Asked on :15 September 2019:11:12:42 AM

Smallest Bird in the world is ........


-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Humming Bird.

-Answered by priyanshu kumar On 03 October 2019:12:23:52 PM


Question 8. Asked on :15 September 2019:11:11:22 AM

Fastest bird in the world is........

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Swift.

-Answered by priyanshu kumar On 03 October 2019:12:24:26 PM


Question 9. Asked on :13 September 2019:07:25:00 PM

 Who once remarked“ Nehru is patriot while Jinnah is a Politician”

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Mohammed Iqbal

-Answered by priyanshu kumar On 03 October 2019:12:30:18 PM


Question 10. Asked on :06 September 2019:11:16:18 AM

  Where is the Ajanta caves situated?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
 Maharashtra

-Answered by priyanshu kumar On 12 October 2019:04:49:43 PM


Question 11. Asked on :06 September 2019:11:05:26 AM

  Which Indian woman was the first to win the Nobel Prize?

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Mother Teresa

-Answered by priyanshu kumar On 08 October 2019:09:27:50 AM


Question 12. Asked on :03 September 2019:09:03:41 AM

The most popular sport in Egypt?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Football.

-Answered by priyanshu kumar On 10 October 2019:11:17:40 AM


Question 13. Asked on :02 September 2019:08:22:37 PM

Who is Prime Minister of Australia.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Scott Morrison (2018–present)

-Answered by priyanshu kumar On 10 October 2019:11:19:53 AM


Question 14. Asked on :02 September 2019:08:21:29 PM

Who is Prime Minister of Aruba.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Evelyn Wever-0.Croes

-Answered by priyanshu kumar On 10 October 2019:11:22:02 AM


Question 15. Asked on :02 September 2019:08:20:44 PM

Who is Governor of Aruba.

-Added by Akki chauhan General Knowledge » Gk For Everyone.

Answer:

priyanshu kumar
Alfonso Boekhoudt 

-Answered by priyanshu kumar On 10 October 2019:11:22:11 AM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (2235)
History (278)
Geography (310)
Economics (258)
Political Science (96)
Mathematics (201)
General Knowledge (5686)
Biology (94)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (9)
Hindi (45)
English (259)
Physics (1435)
Other (97)
Accountancy (378)
Business Study (71)
Computer Science (128)
1 (2)

 

 

Sponsers link