Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :21 September 2019:06:16:29 PM

What are the babies of Cockroach called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Nymph

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:39:16 PM


Question 2. Asked on :21 September 2019:06:15:55 PM

What are the babies of Cheetah called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Cub

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:39:25 PM


Question 3. Asked on :21 September 2019:06:13:46 PM

What are the babies of Clam called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Larva

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:39:33 PM


Question 4. Asked on :21 September 2019:06:13:25 PM

What are the babies of Cicada called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Nymph.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:39:48 PM


Question 5. Asked on :21 September 2019:06:13:00 PM

What are the babies of Chicken called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Chick and pullet.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:40:07 PM


Question 6. Asked on :21 September 2019:06:12:32 PM

What are the babies of Cattle called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Calf.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:40:27 PM


Question 7. Asked on :21 September 2019:06:10:54 PM

What are the babies of cat called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Kitten.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:40:39 PM


Question 8. Asked on :21 September 2019:06:10:19 PM

What are the babies of Camel called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Calf.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:41:22 PM


Question 9. Asked on :21 September 2019:06:09:46 PM

What are babies of Butterfly called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Caterpillar, larva, pupa and chrysalis.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:41:31 PM


Question 10. Asked on :21 September 2019:06:08:26 PM

What are the babies of Bonobo called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Baby.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:41:39 PM


Question 11. Asked on :21 September 2019:06:07:55 PM

What are the babies of Bongo called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Calf.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:42:17 PM


Question 12. Asked on :21 September 2019:06:06:49 PM

What are the babies of Boar called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Piglet, shoat and farrow.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:42:26 PM


Question 13. Asked on :21 September 2019:06:05:49 PM

What are the babies of Baboon called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Infant.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:42:38 PM


Question 14. Asked on :21 September 2019:06:05:26 PM

What are the babies of Bat called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Pup.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:43:31 PM


Question 15. Asked on :21 September 2019:06:01:35 PM

What are the babies of Bear is called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Cub

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:43:40 PM


Question 16. Asked on :21 September 2019:06:01:11 PM

What are the babies of Beluga is called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Calf.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:44:12 PM


Question 17. Asked on :21 September 2019:06:00:09 PM

What are the babies of Aye-Aye is called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Baby and infant.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:44:31 PM


Question 18. Asked on :21 September 2019:10:20:09 AM

What are the Armadillo babies called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Pup.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:50:47 PM


Question 19. Asked on :21 September 2019:10:19:42 AM

What are the Ape babies called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Baby.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:51:04 PM


Question 20. Asked on :21 September 2019:10:19:21 AM

What are the Ant babies called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Antling

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:51:15 PM


Question 21. Asked on :21 September 2019:10:18:22 AM

What are the Antelope babies called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
calf.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:51:24 PM


Question 22. Asked on :21 September 2019:10:13:49 AM

What are the babies of Alpaca called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Cria.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:51:55 PM


Question 23. Asked on :21 September 2019:10:13:08 AM

What are the babies of Alligator called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Hatchling

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:52:06 PM


Question 24. Asked on :21 September 2019:10:11:46 AM

What are the babies of Aardvark called?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » Name Of Animal Babies

Answer:

priyanshu kumar
Calf and Cub.

-Answered by priyanshu kumar On 02 October 2019:12:52:43 PM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1906)
History (200)
Geography (296)
Economics (157)
Political Science (95)
Mathematics (195)
General Knowledge (5431)
Biology (93)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (8)
Hindi (43)
English (247)
Physics (1422)
Other (92)
Accountancy (170)
Business Study (70)
Computer Science (71)

 

 

Sponsers link