Wellcome!

 

 

Asked/Added Questions From NCERT:


Question 1. Asked on :23 August 2019:09:08:50 AM

What is the national emblem of USA?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Golden Rod.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:09:20 AM


Question 2. Asked on :23 August 2019:09:08:16 AM

What is the national emblem of United Kingdom?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Rose.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:09:37 AM


Question 3. Asked on :23 August 2019:09:07:40 AM

What is the national emblem of Spain?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Eagle.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:09:51 AM


Question 4. Asked on :23 August 2019:09:06:23 AM

What is the national emblem of Norway?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
lion.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:10:03 AM


Question 5. Asked on :23 August 2019:09:05:42 AM

What is the national emblem of New Zealand?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Southern Cross, Kiwi, Fern.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:10:17 AM


Question 6. Asked on :23 August 2019:09:05:00 AM

What is national emblem of Netherlands?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Lion.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:10:46 AM


Question 7. Asked on :23 August 2019:09:01:54 AM

What is nation emblem of japan?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Chrysanthemum.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:02:33 AM


Question 8. Asked on :23 August 2019:09:01:10 AM

What is national emblem of Italy?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
White Lily.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:03:18 AM


Question 9. Asked on :23 August 2019:09:00:37 AM

What is national emblem of Iran?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Rose.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:03:35 AM


Question 10. Asked on :23 August 2019:09:00:09 AM

What is national emblem of India?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Lioned Capital.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:03:47 AM


Question 11. Asked on :23 August 2019:08:59:28 AM

What is national emblem of Germany?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Corn Flower.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:09:04:24 AM


Question 12. Asked on :23 August 2019:08:56:09 AM

What is national emblem of France?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Lily is national emblem of France.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:08:56:49 AM


Question 13. Asked on :23 August 2019:08:55:29 AM

What is national emblem of Chile?

-Added by Rohit Rajput General Knowledge » The National Emblems

Answer:

Rohit Rajput
Candor and Huemul.

-Answered by Rohit Rajput On 23 August 2019:08:57:14 AM


 

You can see here all the solutions of this question by various user for NCERT Solutions. We hope this try will help you in your study and performance.

This Solution may be usefull for your practice and CBSE Exams or All label exams of secondory examination. These solutions or answers are user based solution which may be or not may be by expert but you have to use this at your own understanding of your syllabus.

 

 

What do you have in your Mind....

Ask Your Question? From your text book.

Our Expert Team reply with answer soon.

 

Ask Your Question

 

* Now You can earn points on every asked question and Answer by you. This points make you a valuable user on this forum. This facility is only available for registered user and educators.

Next moment you answer is ready .... go ahead ...

 

 

 

Search your Question Or Keywords

 

 

Do you have a question to ask?

 

Ask Your Question

User Earned Point: Select

 

 

 

All Tags by Subjects:

 

Science (1906)
History (200)
Geography (296)
Economics (157)
Political Science (95)
Mathematics (195)
General Knowledge (5431)
Biology (93)
Physical Education (20)
Chemistry (118)
Civics (114)
Home Science (12)
Sociology (8)
Hindi (43)
English (247)
Physics (1422)
Other (92)
Accountancy (170)
Business Study (70)
Computer Science (71)

 

 

Sponsers link